Omul care a reuşit să aducă pentru prima data în Arad un campionat naţional. Arădenii sunt aşteptaţi la Polivalentă în primele două zile din septembrie

S-a zbătut să aducă în Arad pentru prima dată Campionatul Național de Culturism şi Fitnes. A reuşit şi astfel, în primele două zile ale lunii septembrie, începând cu ora 10:00 la sala Polivalentă din Arad va avea loc acest campionat.

Constantin Bişcă, arădeanul de 51 de ani, campion pe vremuri la culturism, cel care a revenit pe podium după o pauză de 27 de ani şi care este patronul sălii XOX Gym este cel care a reuşit acest lucru. Constatin este unul dintre cei mai ambiţioşi sportivi care nu numai că s-a modelat pe el, dar zilnic se luptă să convingă tinerii arădeni să lase calculatorul şi cluburile şi să se apuce de sport. Astfel, se face că în sala lui sunt tineri care încep de la 9 sau 10 ani să meargă cu părinţii, iar rezultatele se văd.

Soţii Bişcă

„Mi-am dorit să organizez al Arad, Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness 2018. Am reuşit cu greu, dar este un pas înainte. Se întâmplă asta pentru prima prima dată în istoria Aradului. Am reuşit să aduc invitaţi care sunt campionii lumi, cum ar fi Gal Ferreira. Sunt peste 40 de categorii şi vom avea peste 200 de sportivi. Va fi prezent şi Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, dat şi preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness din România, Gabriel Toncean”, a declarat Constantin Bişcă.

Totul se va organiza din propri bani. De asemenea, în ziua campionatului,  Constantin Bişcă va lansa şi brandul personal de proteine XOX Nutrition. De fapt acest brand sponsorizează concursul.

„Am două fete din Arad pe care le antrenez pentru acest concurs şi totodată mai antrenez o fată prin internet, care este şi modeul nostru nutrition şi anume Vanessa Vany. Cu ocazia concursului am înfiinţat şi un club, primul în Arad. XOX Gym Arad şi suntem parteneri IFBB. Dorim să ducem Aradul cât mai sus. Vreau ca fetele pe care le antrenez să fie pe podium în acest concurs. Ne pregătim intens.  De aceea mi-am dorit să aduc naţionalele aici, să motivez un pic oamenii şi să arat că se poate practica sportul la orice vârstă. Trebuie ales un stil de viaţă sănătos. Vom avea în cadrul campionatului şi Bikini Fitness”, mai adaugă organizatorul campionatului.

Preţul biletului de intrare la acest campionat este de 10 lei. Biletele se pun la vânzare în ziua când are loc (1 şi 2 septembrie, începând cu ora 10:00).

Constantin a practicat culturismul o perioadă, apoi după Revoluţie s-a apucat de altceva, însă în urmă cu şapte ani a revenit în acest sport şi şi-a deschis una dintre cele mai moderne săli din zonă. A fost un vis de-al lui încă de când era copil. El a început acest sport la vârsta de 13 ani, la Casa de Cultură a Sindicatelor Arad, iar la 17 ani a început să participe la concursuri unde a obţinut numeroase titluri de campion.  

 

 

Adauga comentariu