Oare ce i-a spus Falcă Ursulei? Viitorul președinte al Comisiei Europene, cu sfârcurile întărite!

Proaspăt europarlamentar, Gheorghe Falcă iese la rampă încă din primele zile petrecute în Parlamentul European. Pentru a-și da importanță, Falcă a postat pe rețeaua Facebook  o fotografie în care apare alături de Ursula von der Leyen, viitor președinte al Comisiei Europene.

Din ceea ce susține fostul primar, acesta i-a urat Ursulei succes în activitate, i-a cerut sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii din țara noastră și pentru accederea României în Schengen. De parcă cineva îl întreabă pe el de Schengen... „I-am urat doamnei Ursula von der Leyen, viitorul președinte al Comsiei Europene, mult succes și i-am solicitat sprijinul pentru dezvoltarea infrastructurii din România și susținere pentru accederea în spațiul Schengen”, a fost textul postat de Gheorghe Falcă.

Fotografia atașată a devenit virală pe rețelele sociale, din pricina sfârcurilor Ursulei. Acestea se vedeau proeminent prin îmbrăcămintea purtată, astfel că nu putem să nu ne întrebăm: oare ce i-a mai spus Falcă, pe lângă ceea ce susține el că i-a spus. E clar că o urare protocolară și o discuție despre spațiul Schengen nu au putut-o „afecta” în asemenea hal pe femeie.

La cât de bine vorbește vreo limbă străină, Falcă a pronunțat, cel mai probabil, altceva...Oare ce?

Comentarii

Ioan Teudan

05.07.2019 10:57
Oare in ce limba ? In Arad a distrus tot , sper sa nu demoleze si pe acolo cate ceva ...

Adauga comentariu