O echipă de suflet din Arad coordonată de Monica Bociort a reușit să aducă zâmbete pe fața persoanelor abandonate, aflate la Dumbrava și Tinca

Oamenii pe care îi respinge societatea sau uneori familia sunt duși din mai multe județe ale țării la Dumbrava (județul Bihor). Acolo se îngrijește de ei un om cu suflet mare și anume Viorel Pașca, care în timp a reușit să le ofere tot ce este necesar. Sunt momente când Viorel Pașca este ajutat și de oamenii cu suflet. Printre ei se află și Monica Bociort din Arad. Aceasta a inițiat o campanie de strângere de fonduri, iar cei din jurul ei au răspuns afirmativ. Monica Bociort lucrează la un magazin din Arad, iar echipa de suflet acolo a format-o.

Monica spune că a ajuns plină de emoții, mai ales că știa că la Dumbrava sunt oameni loviți de soartă. Pe lângă ajutor le-a dus și colindători.

Am ajuns la Dumbrava unde am avut parte de o experiență unică, foarte emoționantă. Acolo am întâlnit acești bătrâni abandonați, bolnavi, imobilizati (80%) și un om deosebit, domnul Viorel Pașca care le oferă casa dumnealui. Vă multțmesc din suflet pentru tot sprijinul, în primul rând echipei mele de muncă, Vasile Rus și Denis Rus. Nu am cuvinte să vă spun cât de mult vă mulțumesc, ați fost minunați, mulțumesc tuturor mămicilor de pe grupul mămici. Mulțumesc Andreea Ysabela Darau, Stanescu Alex. Catalina Dobre. Florina Bociort. Ancuta-Maria Tole .Vă îndemn pe fiecare sa urmăriți acest domn, să citiți povestea vieții lui și să îl sprijinim, fiecare cum poate. E nevoie de noi toți acolo! Mulțumesc soțului meu Bociort Claudiu Daniel care întotdeauna mă susține....Vă iubesc pe toți și sărbători luminate!!! Mulțumesc!!! Mulțumesc Deniss Costea și Adelina Andrada pentru ajutor! Mulțumesc Petru Mogîrzan, Adela Popa, Mihaela Bodi. Mulțumesc Camelia Rusu și soțului pentru transport. Mulțumesc Cristian Moranciu, multumesc Oana Meszar Peter Lorena”, este mesajul postat de Monica pe Facebook după vizita la Dumbrava. Aceasta a avut grijă să le mulțumească tuturor pentru fapta bună pe care au făcut-o.

Cei de acolo au primit de la arădeni alimente, produse de igienă și haine.

Cei de la Dumbrava au mereu nevoie de ajutor, deoarece mereu sunt în extindere. Ar fi nevoie de un ajutor de la o firmă de construcții. În momentul e față sunt 16 case care găzduiesc 420 de persoane, multe dintre ele bolnave. Arădenii care vor dori să mai ajute pot lua legătura direct cu Viorel Pașca sau cu Mony Bociort.

Adauga comentariu