O clădire ce adăposteşte locuinţe şi un magazin alimentar a luat foc. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

O clădire ce adăposteşte un magazin şi locuinţe a fost salvată în proportie se 90% de pompierii gărzi nr.2 Chișineu Criș, în localitatea Grăniceri.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o magazie amplasată în spatele construcției de aproximativ 600 mp, cu etaj şi mansardă, propagat la o parte a acoperișului. La parterul construcției se află un magazin cu produse alimentare si nealimentare iar la etaj camere de locuit. După aproximativ oră oră de intervenție, incendiul a fost localizat în limitele găsite.

Incendiul a fost stins după trei ore, intervenția fiind deosebit de dificilă, datorita prezenței din abundenta a materialelor combustibil în magazie, a două butelii de oxigen şi a unui butoi cu substanțe usor incapabile. Bătăliile şi butoiul au fost evacuate de pompieri”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

În urma incendiului au ars bunurile aflate în magazie, terasa si aproximativ 10% din acoperiș, fiind salvată o mare parte din clădire.

Cauza probabilă a incendiului " coș, canal sau burlan de evacuare a fumului amplasat necorespunzător față de materialul combustibil".

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu