O cântăreaţă din Arad a lansat o piesă special pentru miri. Melodia „Perechea sufletului meu” a fost cântată prima dată la nunta unei colege

Dana Dance, tânăra cântăreaţă din judeţul Arad, a lansat o nouă piesă, numită  „Perechea sufletului meu” . A luat această decizie deoarece participă la foarte multe nunţi în ultima perioadă şi şi-a dorit să aibă o melodie special pentru miri.

„Mi-am dorit foarte mult să lansez o piesă de acest gen. Ştiind că cel mai emoţionant moment dintr-o nuntă este dansul mirilor, m-am gândit să fac o piesă care să reprezinte acest moment. Melodia simbolizează povestea îndrăgostiţilor care păşesc împreună pe drumul nou al căsniciei. Videoclipul a fos trealizat la nunta colegei mele de muncă, Andreea fiind şi un cadou din partea mea pentru ea şi soţul ei. Momentul a fost deosebit, acest lucru se vede şi în videoclip prin bucuria celor doi miri”, a declarat Dana.

Cântăreaţa mai spune că noutatea la această piesă este faptul că filmarea nu a fost pregatită dinainte cu cadre alese, cu scenarii sau alte indicaţii.

„Nimeni nu mi-a spus cum să stau, cum să gesticulez ci pur şi simplu totul a decurs natural.

Sper că această piesă să fie pe placul ascultatorilor şi bineinţeles a viitorilor miri”, mai spune arădeanca.

Piesa a fost urcată de câteva ore pe youtube şi deja a strâns mii de vizualizări.

Dana Dance de trei ani de zile este agent de turism la o agenţie din Arad, iar de alţi şase cântă pe la diferite evenimente având  un repertoriu de peste 300 de piese, dintre care unele sunt ale ei. Are 24 de ani şi încă de mică a prins drag pentru muzică, în general pentru cea populară. De profesie este jurnalist, însă până în momentul de faţă nu a practicat această meserie.

 

Adauga comentariu