O arădeancă a murit după ce a fost bătută de familie! Medicii şi criminaliştii au fost nevoiţi să intervină cu tuburile de oxigen în spate!

O femeie de aproximativ 60 de ani, din cartierul arădean Grădişte, a fost bătută în repetate rânduri de sora ei şi de concubinul acesteia. Nimeni nu a sesizat nimic până când salvarea a fost solicitată să intervină pentru a-i da ajutor. Medicii şi asistenţii sosiţi la faţa locului nu au putut intra în camera femeii, fiind nevoiţi să apeleze la tuburile de oxigen. Le-au luat în spate, şi-au pus măştile, iar apoi au intrat în camera în care era ţinută Floare Lingurar.

“Au leșinat doctorii în ușă casei când au vrut să intre și nu s-a putut intra în cameră decât cu mască și oxigen. La adresa din Arad, cartierul Grădiște strada Triaj nr.3 a sosit ambulanța și criminaliștii pentru a salva o femeie pe nume Lingurar Floare de aproximativ 60 ani, de bătăile repetate date de cumnatul ei Cornea Marcel sub privirile surorii ei Lingurar Maria. În luna martie 2018 după o bătaie cruntă cu lopata peste picioarele femei Lingurar Floare date cu cruzime de Cornea Marcel în curtea casei din Arad, cartier Grădiște str.Triaj nr.3 s-a ales cu oasele de la un picior rupte si au lăsato în curte pe zăpadă lată crezînd că e moartă. Femeia abandonată în curte zdrobită în bătaie a reușit sa se tîrîie pe jos ieșind din curte. A reușit să treacă o linie de tren și o șosea cu ultimele puteri. Toată zdrobită, udă, murdară, înfometată și alungată din casa ei. A mai stat și în frig la 0 grade pe zăpadă vreo două ore, gemând de dureri și dârdâind de frig. Au venit criminalii de Marcel și Maria și au prins-o fiecare de câte un umăr și au tras-o pe jos pînă în casă. La cîteva zile au anunțat salvarea și a dus-o la spital. La două săptămâni au dus-o acasă cu piciorul în ghips. De atunci au închis-o pe sărmana femeie întro cameră, nemâncată lăsată în pat unde își făcea nevoile pe ea cu ușa și fereastra închise de la sfârșitul lui martie până ieri”, a fost semnalul de alarmă tras de o vecină, Elisabeta Nicolici, pe pagina ei de Facebook.

Femeia a fost transportată la spital, însă după câteva ore a murit.

Acum, poliţiştii şi alte organe de anchetă trebuie să stabilească circumstanţele în care a murit Floare Lingurar şi să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Adauga comentariu