O arădeancă, bolnavă de cancer, a fost băgată în spital de un vecin! I-a rupt șoldul și umărul!

Arădeanca Maria Costan, o femeie în vârstă de 72 de ani, bolnavă de cancer, a fost bătută și băgată în spital de un vecin de-al ei!

Și soțul femeii, Petru Costan, în vârstă de 82 de ani, a căzut victimă vecinului agresor.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile pe aleea Agnita, din municipiul Arad.

Cei doi bătrâni au fost loviți de un vecin, în vârstă de aproximativ 45 de ani, din pricina unor conflicte mai vechi.

Totul a început în urmă cu un an de zile, atunci când Petru Costan, în calitate de președinte al asociației de proprietari de la Blocul H de pe aleea Agnita, l-a somat pe mai tânărul lui vecin să dea volumul mai încet la CD player. ”Conflictul a izbucnit cam acum un an, atunci când vecinul a fost somat de tatăl meu să nu mai dea muzica tare. Nu s-a conformat și mai apoi a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice„, povestește Margareta Butnaru, fiica celor doi bătrâni bătuți.

Scandalul, care avea să o bage pe soția președintelui de bloc în spital, a reizbucnit acum două zile. Agresorul a smuls câteva roșii și pari din curtea blocului. A fost apostrofat de Petru Costan. De aici a început nebunia.

„Agresorul a venit beat, a făcut scandal, iar tata a ieșit la el. Mama l-a urmat. A înjurat în cutea blocului, l-a amenințat pe tata că îl omoară. Acesta a intrat în casă și a sunat la 112. De aici i s-a spus că nu au echipaj să trimită, decât dacă se întâmpla ceva grav. Tata și mama au ieșit din nou în curtea blocului. Agresorul a împins-o și apoi a lovit-o cu pumnuil în piept pe mama mea. A căzut jos, s-a lovit. Și-a rupt șoldul și un braț. Apoi agresorul a mers după tatăl meu, pe care l-a trântit la pământ. Abia apoi, după ce vecinii au sunat din nou la 112, a venit Poliția și o ambulanță”, mai povestește fiica victimelor.

Femeia agresată va avea nevoie de operații, fiind internată în Spitalul Județean Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Comentarii

Aradean

19.07.2018 21:04

Eu as deschide încă un dosar penal pentru provocare și instigare la scandal

Adauga comentariu