O aplicație dezvoltată de Tribunalul Arad va fi implementată de instanțele din toată țara. Acces ușor la dosare!

Aplicaţia „Dosarul Electronic” dezvoltată de IT-iştii din cadrul Tribunalului Arad a fost preluată și de alte instanțe.

La începutul acestei luni Tribualul Arad a primit vizita unei delegaţii din partea Curţii de Apel Alba Iulia, condusă de preşedintele Gheorghe Liviu Odagiu şi vicepreşedintele Adrian Hancaş, însoţiţi de o echipă de specialişti IT, scopul vizitei fiind preluarea şi implementarea şi la nivelul Curţii de Apel Alba Iulia a aplicaţiilor informatice dezvoltate de Tribunalul Arad. Înainte Tribunalul Arad a primit vizita judecătorului Gabriela Rîşnoveanu, vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti şi a ing. Adelaida Stănciulescu, specialist IT şef în cadrul Tribunalului Bucureşti.

Scopul vizitei a fost acela de a se informa cu privire la aplicaţiile informatice dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad, în vederea unei posibile preluări şi implementări a acestora şi la Tribunalul Bucureşti.

„Curtea de Apel Bucureşti a adus la cunoştinţa participanţilor la activitatea de judecată că, până la sfârşitul acestui an, la nivelul instanţei se va implementa aplicaţia cunoscută opiniei publice sub denumirea de «dosarul electronic», dezvoltată de speciliştii IT din cadrul Tribunalului Arad”, a declarat Vicepreşedintele Tribunalului Arad, Flavius Bradin.

Până în prezent, aplicaţiile informatice dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad au fost preluate de către: Curtea de Apel Timişoara, Curtea de Apel Galaţi, Curtea de Apel Botoşani, Curtea de Apel Iaşi, Curtea de Apel Braşov, Curtea de Apel Alba Iulia, Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Constanţa, Curtea de Apel Ploieşti, Tribunalul Bucureşti şi Tribunalul Botoşani.

Până acum aplicația de la Arad a fost accesată de 81.196.66.234 de ori.

Este vorba despre o aplicație prin intermediul căreia puteți vizualiza şi descărca dosarul dumneavoastră.

Mai multe detalii de pot afla la următorul link: http://www.tribunalularad.ro/files/dosar_el.pdf

        

 

 

Adauga comentariu