O altfel de zi la Camera de Comerţ. S-a frâmântat şi întins aluatul pentru tăieţei

Au frământat și întins aluatul, au obținut tăiței de casă, au decorat pizza și s-au înfruptat cu de toate, inclusiv cu prăjiturile pregătite de Chef Marcela. Este vorba despre copiii de la Integra care au fost invitaţi la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, la cursul de bucătar. 

Mai exact grupul "Gătim împreună pentru o lume mai bună" alături de cursanţii de la cursul de bucătar ai Camerei de Comerţ, coordonaţi de profesor Crina Cartis şi Chef Marcela, au derulat sâmbătă, o acţiune caritabilă, în beneficiul Asociaţiei Integra, dedicată copiilor cu sindrom Down. Prin această acţiune, copiii au exersat arta gătitului, devenind pentru o după-amiază adevăraţi bucătari. La final, copiii au primit diploma - MICUL BUCATAR - eliberată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

„Avem exemple de caritate şi responsabilitate socială în jurul nostru, trebuie doar să le acordam atenţie zilnic, doar aşa vom schimba ceva în jurul nostru, trebuie înţeles mai bine rolul voluntarului în rezolvarea problemelor sociale existente”, a declarat arhitect  Gheorghe  Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Evenimentul a fost organizat de către Carmen Crişan, manager CFP în cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad: “Organizarea acestei activităţi  mi se pare un lucru foarte important, pe viitor ne vom strădui să aducem bucurie şi lumină în sufletele copiilor din diverse Centre din Judeţul Arad. Astfel de acţiuni sunt benefice nu doar celor care primesc, ci şi celor care dăruiesc”.

Au fost prezenţi şi arădenii Marcello Ionescu, Frederik Jozsef Jekel. 

 „Am trăit o mare bucurie, printr-o experiență de neuitat, care se vrea a fi prima dintr-un șir lung. Prietenii noștri de la "Gătim împreună pentru o lume mai bună" sunt permanent cu gândul la noi. Marcello Ionescu, Frederik Jozsef Jekel, Alex și Luigi, vă iubim. De la gândul lor până la atelierul de gătit a fost doar o ușă deschisă de către alți oameni faini care ne-au găzduit cu mare mare drag la Camera de Comerț si Industrie Arad. Vă mulțumim, doamnelor Marcela Vasile, Crina Cartis și Carmen Crişan, cele care ne-ați dăruit timp, pricepere, deschidere și bucurii”, au declarat reprezentanţii Integra Arad. 

Adauga comentariu