Noaptea dintre ani la Expo, Teatru, Dolce Vita sau Valea Arinilor. Cât costă, care este meniul și cine va cânta!

Finele anului se apropie cu pași repezi, iar dacă încă nu v-ați hotârât unde să petreceți Revelionul nu vă panicați, deoarece mai multe localuri din oraș și din afara lui au oferte atrăgătoare. Puteți petrece la Expo alături de Q Band împreună cu Claudia Iuga și George Dancu, la Teatru Clasic „Ioan Slavici” cu artiști din București sau în Vladimirescu la Dolce Vita alături de Lucian Zadic. Dacă vă doriți un loc în mijlocul naturii puteți petrece noaptea dintre ani la Popasul Turistic „Valea Arinilor” Căsoaia.

Cei de la Expo Arad spun că: „Ce poate face o seară de revelion mai memorabilă decât o super distracție cu muzică live până dimineața asigurată de Q Band împreună cu Claudia Iuga și George Dancu? Vino cu grupul tău de prieteni la Revelionul Q Band de la Expo Arad și aveți garantată o seară de povestit mult timp după aceea! Locurile sunt limitate la 400 pentru a fi siguri că nu ne vom înghesui și eleganța evenimentului se va păstra la înălțime. Preţ: primele 100 de bilete au prețul promoțional de 250 lei / persoană după care prețul va crește la 300 lei / persoană. Rezervări la telefon 0746193839. Transport gratuit, din oră în oră, de la Podgoria la Expo Arad și retur. Programul microbuzului: Podgoria: 22:00, 23:00, 2:30, 3:30, 4:30. Expo Arad: 22:30, 23:30, 3:00, 4:00, 5:00. Detalii aici https://www.facebook.com/events/410800846463554/

Petrecere până dimineață cu Zadic, la Dolce Vita

Sala de evenimente Dolce Vita se află în comuna arădeană Vladimirescu și este pentru al doilea an când se organizează și petrecerea de Revelion. Meniul este unul diversificat, iar distracția este garantată atât pentru cupluri, cât și pentru persoanele neînsoțite sau pentru grupuri.

„Pregătiți pentru REVELION 2020?Noi,da!!!Pentru toți cei care doresc să întâmpine Noul An într-o atmosferă de de veselie și distracție, Sala de Evenimente La Dolce Vita organizează o petrecere începând cu ora 20.00. Petrecerea este garantată de muzică live in compania îndrăgitului solist de muzică populară, Lucian Zadic și formația sa și multe alte surprize. Prețul este de 245/pers. Pentru rezervări ne puteți contacta la numerele de telefon: 0740.120.741 și 0770.317.357.Puteti vedea oferta noastră pentru REVELION 2020, aici: Dolce Vita”.

Remada vă invită, în noaptea dintre ani, să petreceți Revelionul la Teatrul de Stat Arad

Un Revelion mai aparte se va organiza în acest an în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. „Împreună schimbăm destine! Fideli fiind cauzei noastre de a încuraja și sprijinii perspectivele de viitor ale tinerei generații vă propunem să  continuăm premierea excelenței, invitându-vă de data aceasta să retrăim atmosfera revelioanelor de altă dată de la TVR participând alături de artiști de valoare ca: Vasile Muraru, Valentina Fătu, Dorina Vasilashko, Bogdan Costea, Carmen Butariu si baletul MulanRuj din București la un veritabil spectacol de variete Arad via New York - Paris! Ținute elegante și mâncăruri alese într-un decor de excepție la teatrul din Arad!

Cunoscutul actor Bogdan Costea și îndrăgita actriță Carmen Butariu, cea care ne va descreți frunțile, amintindu-ne de doamna comediei românești, Stela Popescu, vor fi amfitrionii acestui show de variete, care ne vor aminti de fastul newyorkez. Surprizele vor continua cu mult umor, cântec și voie bună!

Costul Meniului este 550lei / persoană.

În prețul meniului este inclus și locul în sala la spectacolul artistic.

Biletele se pot achiziționa de la caseria teatrului sau pe www.iabilet.ro. Pentru mai multe informații și rezervări la numerele 0728 669 558 / 0742 116 432 sau pe pagina de Facebook.

Revelion, la popas

Cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în mijlocul naturii pot alege Popasul Turistic "Valea Arinilor" Căsoaia.

„Vom organiza o seară cu produse tradițioanale la prețul de 150 lei pentru o persoană. Informatiile despre rezervare și meniu: 0757640496 sau 0743050537.

 

Adauga comentariu