Nebunie în Vama Nădlac, la intrarea în ţară pe autostradă! “Am aşteptat trei ore la coadă, deşi pe site-ul Poliţiei de Frontieră eram anunţaţi că se stă 20 de minute”

A fost nebunie în Vama Nădlac, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Timpii de aşteptare la intrarea în ţară au depăşit trei ore iar şoferii şi-au pierdut răbdarea. Ei spun că au fost nevoiţi să aştepte în vamă nu mai puţin de trei ore, în condiţiiile în care pe site-ul Poliţiei de Frontieră era anunţat un timp de 20 de minute.

“Am stat azi noapte adică in noaptea din 15 spre 16 decembrie  trei ore la intrarea in tara pe la Nadlac II. Pe site-ul poliției de frontiera scria ca timpul de așteptare e de 20 min si am atat 3 ore. Am ajuns aprox la ora 00 si trei ore am stat. Au fost zeci de mașini, șoferii claxonau nervoși. Daca ar fi actualizat informaţiile reale privind la timpul de așteptare, lumea ar fi mers si pe la Turnu sau Nadlac. Un polițist de frontiera a zis ca se așteaptă mult din cauză că au calculatoare vechi care nu fac faţă si așteaptă minute în șir până înregistrează călătorii”, ne spune unul dintre arădenii care au trecut prin Vama Nădlac.

Faptul că în anumite momente se formează cozi nu este o noutate, însă revolta şoferilor a fost dată de faptul că informaţiile nu erau actualizate pe pagina web a Poliţiei de Frontieră.  

Adauga comentariu