Motociclistul arădean Geza Kosa a murit. Curg mesajele pe pagina de Facebook: „O să-mi fie atât de dor de tine”

Pagina de Facebook i s-a umplut de mesaje. Prietenii sunt copleşiţi de durere şi îi scriu mesaje peste mesaje. Este vorba despre profilul motociclistului arădean Geza Kosa care şi-a pierdut viaţa într-un acccident de circulaţie, sâmbătă, pe Drumul Național 14 (DN 14), în județul Sibiu. 

Arădeanul a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla cu prietena lui Anca. Maşina s-a răsturnat în şanţ, iar cei doi au fost transportaţi la spital. După două zile însă, Geza Kosa a pierdut lupta cu viaţa. Starea se sănătate a Ancăi este bună, din informaţiile pe care le deţinem. 

„Este incredibil şi de neînţeles pentru mine că l-am pierdut. Am pierdut un prieten adevărat, un om bun şi cu inima mare, dar soarta pare a fi atât de crud! Dragul meu prieten, sunt sigur că ne vom mai întâlni undeva cândva şi mă vei lua din nou la o plimbare, şi apoi vom bea nişte whiskey-Cola. O să laşi mult spaţiu în urma ta. O să-mi fie atât de dor de tine. Călătorie plăcută, prietene. Odihneşte în pace”, este doar unul din mesajele postate. 

Adauga comentariu