Moartea lui Edi a întristat tinerii arădeni: „Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om plin de veselie, iniţiativă şi implicare”

Moartea tânărului de 21 de ani a şocat atât familia, cât şi prietenii. Edi Prodan a ales să moară într-un mod cumplit chiar în locul în care a copilărit. S-a întins pe linia de tren, apoi şi-a aşteptat moartea care a venit în câteva clipe.

Băiatul este sociabil înconjurat mereu de prieteni și familie. Nu se plângea că are probleme şi totuşi a recurs la acest gest. Avea însă ceva şi apropiaţii spun că ar fi suferit din dragoste o perioadă şi poate acest lucru l-a împins, însă nimeni nu ştie exact.

Oamenii din jur îl iubeau şi nu înţeleg de ce Edi nu le-a spus că are ceva pe suflet. Acum pagina lui de Facebook este plină de mesaje:

NU POT SA CRED! Rar mi-a fost dat sa intalnesc un om plin de veselie, initiativa si implicare, te-ai sesizat in fata mea printr-un numar de peste 500 de volunatri care au participat la Maratonul Aradului pentru harnicie si darnicia ta. Sper ca acum esti impacat cu tine! Drum bun spre cer om frumos!” , „Dumnezeu să te odihnească în pace, Edi!!

Am ramas fara cuvinte, nu-mi vine a crede că a plecat dintre noi acest suflet bun, vecin, prieten... 😢😢😞😞

Sincere condoleanțe familiei îndurerate !”.

Edi era student la Universitatea de Vest din Timişoara.

Adauga comentariu