Mărturisirea cutremurătoare a persoanei care o însoţea pe tânăra moartă în accidentul de la Vladimirescu

Nepuţinţă şi multă durere. Asta exprimă familia şi prietenii tinerei din Sâmbăteni (Adriana Ile) moarte pe trecerea de pietoni.  Aceasta avea 27 de ani şi era însărcinată, iar ieri alături de altă femeie trecea strada în comuna Vladimirescu pentru a merge la farmacie să cumpere medicamente. Nu a mai ajuns deoarece şoferul unei maşini a accidentat-o grav, iar la puţin timp aceasta a decedat. În urma ei a rămas multă durere, iar pagina de Facebook s-a umplut de mesaje. Unul vine de la o fost colegă:

A fost o zi foarte complicată. Mi-am reunit foștii colegi de liceu pe un grup de chat ca să le dau vestea morții colegei noastre, Adriana Ile. A murit accidentată pe o trecere de pietoni în localitatea Vladimirescu din județul Arad.

De la starea inițială de șoc am trecut la furie – vorbim de o localitate în care se întamplă mereu accidente și unde mi-aș dori să văd niște îmbunătățiri în infrastructura rutieră. Nu e primul prieten pe care îl pierd acolo.

De la furie am trecut la nici nu știu ce – o durere combinată cu pace. Mi-ar fi plăcut tare mult să o revăd, să îi spun ce mireasă frumoasă a fost și să mă bucur de darul din burtica ei (da, nu a murit doar ea, ci și bebele pe care îl purta în pântece de câteva luni).

La final de zi însă sunt convinsă că credința ei a dus-o acolo unde aparține”.

Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Adriana se căsătorise în septembrie 2019.

Ancuţa Ile, cumnata ei, cea care se afla cu ea pe trecerea de pietoni a postat următorul mesaj: „Iubita mea, primul lucru când m-am ridicat a fost să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lovit pe mine și nu pe tine din păcate bucuria mea a fost de o secundă. Am fost împreună în ultimele clipe, pe mine m-a salvat dar pe voi v-a luat la El, tu ai fost cu fiica ta, iar a mea are nevoie de mine. Nu te vom uita niciodată !!! Te iubim și te vom iubi mereu !!!”.

Adauga comentariu