Mărţişoare în formă de mână pentru un Ambulator

2.000 de mărţişoare în formă de mână sunt comercializate pentru susţinerea Ambulatorului de la Boli Infecţioase Copii Arad. Acestea au fost conecţionate de către Cetatea Voluntarilor, asociaţie care a construit până acum din bani de la cetăţeni şi societăţi comerciale două etaje ale secţiei de Boli Infectioase Copii.

„În fiecare an noi pregătim mărţişoare pe care le vom comercializa pentru cauza noastră. Anul acesta mărţişorul este foarte special, are forma unei mânuţe pentru că noi mână de la mână am strâns bani pentru cauza noastră de reabilitare a Compartimentului de Boli Infecţioase Copii Arad. Mărţişorul cu şnur l-am învelit într-o cutie specială”, a declarat Anamaria Popa, preşedinte Cetatea Voluntarilor Arad. 

Pe cutie scrie: „Poartă acest mărţişor şi susţine împreună cu noi crearea primului Ambulator de Boli Infecţioase Copii Arad”.

Arădenii nu au stat nepăsători şi au mers şi de această dată să cumpere mărţişoare. „Am venit să cumpărăm mărţişoare de la cei de la Cetatea Voluntarilor, oameni pe care îi iubesc şi îi îndrăgesc pentru tot ceea ce fac pentru comunitatea din care fac parte. Ne-am cunsocut cu fetele în urmă cu vreo doi ani de zile”, a declarat Laura Moţ. Cei care susţin construcţia acestui Ambulator pot trimite şi SMS.

„Ne-am dori să găsim cât mai mulţi donatori prin SMS la 8864 text drag. Noi, Cetatea Voluntarilor am terminat până acum două etaje. Şi ne-am pregătit pentru al treilea. Am comercializat până acum aproape 2.000 de mărţişoare, o parte din ele au mers la companiile care ne susţin şi ne donează bani pentru dotări. Au fost profesori care le-au cumprat, părinţi din toate mediile”, a mai declarat Ana. 

Asociaţia Cetatea Voluntarilor este un ONG activ din 2014 cu un număr mare de voluntari activi şi dornici să se implice în toate activităţiile de voluntariat inteprinse de către asociaţie. Cel mai mare şi mai de suflet proiect al lor este cel de reabilitarea Secţiei de Boli Infecţioase Copii Arad.


Ambulatorul va fi unul integrat în care se vor trata copiii din tot judeţul Arad şi nu numai. Acest proiect vine în ajutorul mamelor, a copiilor cât şi a cadrelor medicale, în acest fel fluidizând aglomeraţia care este zi de zi la UPU.

 

Adauga comentariu