Marcel Urban, DEMISIA! Fetele de la ICIM Arad si-au batut joc de fani si de sponsorul FCC. Cat il mai toleram pe guralivul Urban, campion doar la injuraturi, ratalaul campionatului? Brasov a condus azi si cu 28 de puncte!

Dezastru total in aceasta seara! FCC ICIM Arad a cedat rusinos meciul doi din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin, pierzand cu 66-74 (10-16, 9-18, 15-22, 32-18) in fata echipei Olimpia CSU Brașov, si culmea! chiar in Polivalenta!

Aradencele au fost ciuca batailor, Brasovul avand la un moment dat ecart si de 28 de puncte!

"Marele" Marcel Urban a venit nonsalant in fata camerelor de luat vederi si a baiguit niste explicatii penibile, dand vina pe bietele fete, fara sa isi asume vreo vina pentru acest sezon dezastruos de la un capat pana la altul.

Urban este celebru in sens negativ in lumea baschetului feminin prin tiganiile la care se deda, facand declaratii inepte si retardate, aruncand cu acuze grosolane in adversari, cautand mereu scuze pentru incapacitatea sa manageriala.

Cel mai trist este ca sperantele fanilor aradeni sunt DIN NOU inselate de acest trichiflichi. Anul trecut ZERO rezultate, anul asta ZERO rezultate, sub bagheta aceluiasi antrenor penibil, Bogdan Bulj, unul dintre cei mai slabi antrenori din Liga.

Pacat de banii sponsorilor, in special de banii FCC! Pacat de banii publici cheltuiti pe aceste esecuri teribile, Ghita Falca insista sa sponsorizeze din banii nostri un proiect condus de niste luzari pe care ii preocupa mereu soarta altor echipe, in loc sa isi vada de insuccesele de la Arad.

Rusine, Urbane, da-ti demisia!

Adauga comentariu