Mai mulți tineri arădeni cer prietenilor din lista de Facebook să doneze pentru cei cu nevoi. Acum se vrea un zâmbet pe fața copiilor de la centrul de reabilitare

Tot mai mulți tineri arădeni demarează pe site-ul de socializare Facebook, campanii de ajutorare a celor cu situații materiale mai precare. Aceste campanii au început încă de săptămâna trecută și sunt tot mai numeroase.

Fiecare speră că prietenii din listă nu vor sta nepăsători la problemele celorlalți și în luna decembrie, care este una de sărbătoare, vor dona câte ceva pentru a aduce un zâmbet pe fețele copiilor proveniți din familii nevoiașe sau bătrânilor rămași singuri. Toți vor să ajute. Mihaela, Laura, Ana, Cristian și Dora Alexandra Tomsa, Delia Mang, Larisa Mihut, Silvana Botocan sunt doar o mică parte din tinerii care au demarat campanii. Ultima este cea a Dorei, tânără care a ales să nu stea nepăsătoare.

„Pentru noi sărbătorile de iarnă sunt sinonime  cu cadourile și căldura unei familii. Însă multor copii din centrele de plasament le lipsesc aceste lucruri. Pentru a încerca sa umplem acest gol, se dorește cumpărarea de hăinuțe, mâncare, dulciuri și jucării. Astfel, cine dorește să se implice în a face o mică bucurie și a aduce puțin zâmbet pe chipurile copilașilor din “CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE PENTRU COPII CU DIZABILITĂȚI” din Arad, sunt rugați și așteptați sa contribuie, cu o mică sau mai mare sumă de bani, până în data de 4 Decembrie 2018 între orele 10:00 - 16:00, la salon “MAGIC” din Arad, strada Cloșca nr 2, apartament 17A. 

Adauga comentariu