Mai mulţi medici ar putea intra în carantină! Situaţie disperată la Spitalul Judeţean Arad

Mai mulţi medici ar putea intra în carantină, în urma cazului pacientului mort din cauza coronavirusului. Acesta a fost internat în data de 20 martie, fiind suspect de pneumonie. I s-a făcut testul pentru coronavirus abia în data de 23 martie, zi în care a şi decedat.

În zilele pe care le-a petrecut pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean Arad, acesta a intrat în contact cu mai mulţi medici şi personal auxiliar.

Nu i s-a făcut testul pentru coronavirus, din motive de procedură, însă confirmarea coronavirusului a băgat spaima în cadrele medicale din spitalul arădean.

Medicii nu au voie să vorbească, decât pe surse, însă situaţia este una disperată. Medicii au intrat, la rândul lor, în contact cu familiile, cu alţi pacienţi, cu persoane aflate în afara unităţii medicale.

Din informaţiile pe care le avem, ar fi vorba despre 14 cadre medicale, însă numărul ar putea fi mult mai mare.

Mai mulţi medici ar putea intra în carantină! Situaţie disperată la Spitalul Judeţean Arad 

"Pacientul nu a ajuns la Timișoara. A murit la Arad, in spitalul județean. Atunci urma sa fie dus la Timișoara și între timp a făcut stop cardio-respirator și o fost dus înapoi pe ATI, iar după ce a murit a fost lăsat pe hol, lângă scara de incendiu", este mărturia cutremurătoare din interiorul spitalului arădean.

Adauga comentariu