Mai mulți arădeni s-au unit pentru a reface o casă ce a fost lovită de trăznet. Șase suflete au fost ajutate!

Județul Arad are și oameni cu suflet mare care nu stau și privesc când cineva este în necaz, ci acționează. Și astfel, o faptă bună poate salva o familie. În acest caz este vorba despre familia din satul Cil, comuna Almaș, care a trecut în urmă cu câteva zile prin momente groaznice, după ce un trăsnet a lovit acoperișul casei în care locuiau șase suflete. Locuința a fost distrusă, iar ei au rămas sub cerul liber.  

Nu a durat mult însă și au primit ajutor de la un om de afaceri din Arad: Vasile Pacșa.

Acoperișul casei unde locuia o familie cu patru copii (doi baieței gemeni si doua fete, ambele studente) a fost, din păcate, ars in intregime, în ciuda eforturilor depuse, atât de vecini și rude, cât și de pompieri. Pentru că nu reușeau singuri să refacă tot, Vasile Pacșa a decis să acționeze imediat.

„După producerea nefericitului eveniment, eu împreună cu Ginuțu Costea, primarul comunei Almaș, membri ALDE Almaș, dar și oameni de bine din comună, ne-am mobilizat reușind să facem urmatoarele: Primaria Almaș va asigura bușteanul necesar. Eu voi asigura prelucrarea bușteanului și transportul acestuia. De asemenea, am convenit cu toții ca fiecare sa facă donații directe familiei pentru achizționarea țiglei si a celorlalte materiale necesare. Cu aceste câteva zeci de mii de lei, sperăm să ajutăm familia să treacă mai ușor peste acest necaz, iar parinții să se poată ocupa în continuare de educația celor patru copii minunați”, a declarat Vasile Pacșa. În momentul de față se lucrează la refacerea acoperișului.

Trăznetul a lovit acoperișul casei în data de 26 august, în jurul oei 19.00.

 

Adauga comentariu