Luigi Constantin Popescu, tânărul care își povestește drama într-o carte

Luigi Constantin Popescu este un tânăr de 23 de ani din Arad care și-a lansat o carte ce are la bază traumele copilăriei sale. S-a născut în județul Hunedoara (Uricani), iar de ceva timp s-a mutat în Arad și lucrează la  Takata.

Venind dintr-o familie destrămată și neavând un sprijin moral și emoțional cât și material, și-a croit singur drumul pe care astăzi calcă cu atâta grijă. Cartea lui de debut „Subjugarea furiei” se bazează îndeosebi pe emoție cât și pe poveste. Lansarea a avut loc Cărturești în incintă  Atrium Mall.

Primele mele manifestări în ale scrierii au fost bazate mult pe traumele copilăriei mele. Ideea de a scrie a venit pe un făgaș inconștient, folosit pentru simplul fapt de a mă descărca emoțional de sentimentele care îmi apăsau memoria trecutului. Astfel, am construit o poveste cu toate sentimentele descărcate în cuvinte”, mărturisește tânărul.

În Arad și-a făcut prieteni, are un loc de muncă și duce o viață normală. În ziua lansării alături de el a fost un alt tânăr din Arad și anume Alexandru Șipoș (26 de ani).  Este vorba despre tânărul care și-a anunțat candidaturala Primăria Arad.  „Fiind pus la gard de către gardienii timpului, găsește întotdeauna posibilitatea și fărâma de timp necesar de a ne fi alături. Susține mereu tinerii”, mai adaugă  Luigi Constantin Popescu.

Adauga comentariu