Lucrări la drumul Pâncota-Seleuș, făcute pe ploaie! (VIDEO)

Un video în care apar muncitori ce lucrează la drumul Pâncota-Seleuș a devenit viral pe rețelele sociale. Motivul: muncitorii asfaltează pe ploaie. Imaginile au fost făcute publice de Dan Petcoviciu, acestea fiind însoțite de textul: „Se lipește mai bine pe ploaie”.

În imaginile cu pricina, se pot observa echipe de muncitori care realizează accesele de la drmul județean către străzile de pe raza localității Seleuș și de la același drum către podețele și mai apoi casele localnicilor.

Faptul că aceste mici porțiuni ce sunt asfaltate se realizează în condiții nu tocmai optime ar putea duce la probleme ulterioare, mai precis la fărâmițarea asfaltului turnat în asemenea condiții.

Nu este pentru prima oară când echipe de muncitori execută asemenea operațiuni de asfaltare sau plombafre pe vreme ploioasă, iar rezultatele negative nu au întârziat să apară.

Lucrarea la drumul județean care leagă Pâncota de Seleuș este a Consiliului Județean Arad, firma ce a câștigat licitația fiind Intermed Utilaje.  

Adauga comentariu