La un pas de tragedie! Un autobuz al CTP, derapat pe gheață, a lovit un stâlp pe ”Victoriei”

Drumurile municipiului Arad sunt acoperite de zăpadă. Lipsa de intervenție pentru deszăpezire sau lipsa acțiunii cu material antiderapant a dus la un incident rutier, petrecut vineri în jurul orei 11,30 pe calea Victoriei. Totul se putea încheia tragic, dacă corpul de iluminat doborât ar fi lovit un trecător.

Un autobuz al Companiei de Tranport Public (CTP) Arad a derapat pe șoseaua ”bine curățată” și a lovit un stâlp de iluminat public al cărui corp de iluminat a căzut la pământ.

”Acum pe Victoriei un autobuz ce ieșea din curtea CTP s-a rasucit pe drum si a lovit un stâlp de iluminat al cărui corp de iluminat a căzut. Oare ce nenorociri trebuie să se întâmple să vedem mașinile de deszăpezit la lucru?”, se întreabă un arădean care a surprins întreaga scenă.

Acel corp de iluminat din vârful stâlpului a căzut de la înălțime și putea lovi vreun trecător și astfel asistam la o tragedie. Lipsa de intervenție sau intervenția defectuasă a RER Ecologic Services Oradea, firma care ar trebui să se ocupe de deszăpezire, poate duce la tragedii. 

Deși a fost amendată de câteva ori de Poliția Rutieră, societatea din Oradea pare depășită de situație, asta în condițiile în care căderile de zăpadă din Arad nu au fost neobișnuite.

Autobuzul care a lovit stâlpul nu avea pasageri, întrcât abia ieșise din garajul CTP de pe ”Victoriei”.

Comentarii

cineva

03.03.2018 10:29

Multumim Domnu Falca a trimis Polarisu la plimbare

Adauga comentariu