La 19 ani este traficantă de droguri alături de alţi trei tineri. Marfa, vândută în Arad

Poliţiştii de la Crimă Organizată din Arad au prins patru tineri din Timiş care vindeau droguri în special în cluburile din vestul ţării, dar mai ales în Timişoara.  

Aceştia au fost prinşi comercializând mai multe tipuri de Extasy, dar şi cannabis. Drogurile erau aduse în ţară chiar de către unul dintre ei, din Olanda. Acasă la tinerii traficanţi s-au găsit mii de pastile, dar şi sume impresionante de bani.
Cei patru tineri au vârste cuprinse între 19 (fată) şi 24 de ani (trei băieţi), iar poliţiştii îi urmăresc de câteva luni.

Bogdan Diaconescu, procuror DIICOT Arad,declară că la percheziţii au fost găsite, alaturi de cantităţi de cannabis, peste 5.000 de pastile ce valorează pe piaţa drogurilor peste 350.000 de lei.

Anchetatorii au reuşit să dovedeasca faptul că unul din membrii reţelei, Mihai, a cumpărat în mod repetat droguri de risc (cannabis) și mare risc (MDMA) din Olanda, după care, cu ajutorul complicilor săi, le-a vândut consumatorilor.
Prima dată, tinerii au fost filaţi când vindeau 50 de comprimate ecstasy la prețul de 1750 lei, iar apoi, chiar joi, când încercau să ofere 250 de pastile, la 7500 de lei.

Drogurile erau introduse în ţară prin Vama Nădlac. 

Conform sefului SCCOA Arad, Cosmin Popovici, cei patru complici erau constituiţi într-un grup infracțional organizat, creat în cursul anului 2017, ce avea ca scop traficarea de droguri de risc și mare risc pe zona de vest a României. Conform aceloraşi surse, cu ocazia perchezițiilor, acasă la suspecti au mai fost găsite şi ridicate peste 4.500 de comprimate ecstasy și 200 de grame de cannabis, în valoare de cca. 60.000 de euro. 

 

Astazi, vineri 16 februarie 2018, judecatorul a dispus arestarea suspecţilor pentru 30 de zile.
 

Adauga comentariu