Își caută nepoții pe care nu i-a văzut de 13 ani. Știe că locuiau în zona stadionului UTA

O mătușă își caută cu disperare nepoții despre care nu mai știe nimic. Nepoții au în jur de 40 de ani, însă femeia dorește să reia legătura cu ei pentru reîntrăgirea familiei. Aceasta ne-a contactat la redacție pentru a-i face publică dorința.

„Dacă cineva cunoaște aceste persoane: Vizitiu Adrian și Vizitiu Coralian vă rog să mă contactați. Sunt nepoții mei și nu știm nimic. Nu pot lua legătura cu ei. Sunt Vizitiu, mătușa lor. Numărul meu de telefon este  00393888075130”,  este mesajul  transmis de femeia care își caută nepoții.

Am aflat că ei sunt din Brașov, iar de când a murit tatăl lor s-au îndepărtat. Ultima oară s-au văzut în urmă cu 13 ani la o înmormântare.

„Vrem să știm de ei. Mai ales am avut iar în familie un deces. Au murit bunicii din partea tatălui și nu am putut lua legătura. Poate cineva îi cunoaște și ne ajută să ne reunim noi cei care mai suntem în viață”, mai spune Cici Vizitiu, mătușa lor.

Aceștia locuiau în Arad și tot ce știe femeia este că erau undeva în zona stadionului UTA. Mai știe că bunicii din partea mamei erau din Vărșand. Femeia spune că nu are poză cu ei, însă are una cu unchiul lor, frate cu tatăl copiilor și una cu bunicul care a murit. 

Adauga comentariu