Ioan Şerban, arădeanul mort din cauza coronavirusului, era pastor la o biserică penticostală din municipiu!

Ioan Şerban este bărbatul care a murit, în cursul zilei de luni, din pricina coronavirusului. Acesta a fost pastor la Biserica Penticostală „Izvorul Vieţii” din cartierul Aradul Nou.

Pagina de facebook a acestuia este plină cu mesaje venite din partea celor care l-au cunoscut.

“Cu multă durere în suflet îmi iau rămas bun de la cel ce mi-a îndrumat pașii în tinerețe ca lider de tineret la Grădiște. El și-a sfârșit alergarea și îl așteaptă o cunună de slavă. Vouă vă rămân durerea, amintirile și un exemplu de urmat. Dumnezeu să vă mângâie...”, este mesajul lui Doru Gurban.

În urmă cu două zile, când pastorul era internat la Spitalul Judeţean Arad, fiul lui, Alex Emanuel a postat un mesaj în care arăta starea în care se află tatăl lui: „Am aflat că a eliminat mult puroi de la plămâni, ceea ce e bine pentru ca s-a mai curatat, iar analizele din seara asta au iesit putin mai bine. Am înțeles că a deschis ochii și mișcă din ochi cand îi pun doctorii întrebări.
În continuare starea lui nu e cea mai bună, dar suntem mulțumitori lui Dumnezeu pentru aceste prime vești bune!
Mulțumim celor care vă rugați și postiți și vă rugăm să nu vă opriți, pentru că „mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit”.

Adauga comentariu