A intrat cu microbuzul în peretele unei case din Lipova! Patru persoane au fost rănite

Un accident de circulaţie s-a produs în cursul dimineţii de duminică, în oraşul arădean Lipova. Şoferului unui microbuz i s-a făcut rău şi a intrat în peretele unui imobil. Patru persoane au fost rănite uşor.

„Astăzi, în jurul orei 7:00, un bărbat de 68 de ani din Lipova a condus un microbuz pe strada George Coșbuc înspre strada I. Mețianu, din localitatea Lipova, unde  în sensul giratoriu din Piața Nicolae Iorga, din cauza unei afecțiuni medicale apărute intempestiv în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra autovehiculului intrând în coliziune cu un imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a patru persoane din microbuz”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. Conform ordinului M.AI.18 / 2016 evenimentul rutier nu intră în categoria accidentelor de circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu