Intoxicaţi, în urma unei deratizări! 13 elevi de la Liceul „Adam Muller Guttenbrunn” au ajuns la Urgenţe!

Nu mai puţin de 13 elevi ai Liceului „Adam Muller Guttenbrunn” (Liceul German) sunt duşi la Spitalul Judeţean Arad, chiar în aceste momente. Aceştia ar fi elevi a două clase de gimnaziu şi s-au simţit rău, în urma unei deratizări.  

Acţiunea s-ar fi derulat în weekend-ul care a trecut. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad spun că cei mici se simt rău, au erupţii  şi dureri abdominale.

„Sunt 13 copii ajunşi la spital. Au erupţii cutanate, au dureri abdominale, sunt conştienţi. Deocamdată se fac analize, nu pot să vă spun prea multe”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad.

„Ca urmare a evenimentului de la Liceul German, echipajul CBRN a ISU Arad s a deplasat la locația respectivă pentru a executa cercetarea la fața locului”, spun reprezentanţii ISU Arad.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Arad spun că există suspiciunea unor intoxicații in rândul elevilor urmare a unei deratizări sau dezinfecţii.

UPDATE: Prefectul Gheorghe Stoian a ajuns la Spitalul Judeţean Arad. De asemenea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, Constantin Cătană este în faţa UPU Arad.  

Adauga comentariu