Încă 14 elevi de la Liceul German au ajuns la spital. Trei au rămas internaţi!

Zeci de elevi de la Liceul A. M. Guttenbrunn au ajuns, astăzi, la spital. Trei copii de 8 ani respectiv, 17 şi 18 ani sunt internaţi în spital. Băiatul de 8 ani este internat la infecţioase. Dispeceratul ISU Arad a primit primul apel telefonic în jurul orei 17:10, fiind vorba de o fetiţă 15 de ani care prezenta dureri de burtă. Ceilalţi s-au prezentat de bună voie la spital pentru investigaţii medicale.

„În urma schimbului de informații cu Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, inspectorul șef a ordonat trimiterea echipajului de cercetare chimică, biologică, axiologică şi nucleară pentru efectuarea unor măsurători la Liceul Teoretic Adam Muller Gutenbrun. Măsurătorile se execută la corpul de clădire din Calea Timișorii”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

„Până la această oră (n.r. 19.00) la Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns 14 copii dintre care trei au rămas internaţi”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

 

 

Adauga comentariu