Ilustrul necunoscut Beniamin Vărcuş, ficus in Consiliul Local, ii face opozitie lui Falca prin declaratii politice pline de truisme. Atat stie el despre adevarata opozitie!

Pai, cum sa nu faca Gigi Falca ce vrea in Arad, daca opozitia sa e compusa din impotenti politici care nu au de gand sa miste vreun deget in afara de a trimite comunicate de presa sau de a face declaratii politice?!

Din cand in cand, pe poştaşul Vărcuş il apuca harnişagul si scoate pe gurita truisme: ca Falca e hot si PNL da tunuri, ca nu se mai poate cu atata majoritate in CL, ca PSD Arad e soarele sfant de pe cer. Blablauri, ca sa vada nevasta-sa si colegii de partid cat e el de curajos si de activ.

Insa Varcus, vorbind despre respectul ce Falca ar trebui sa il acorde cetatenilor, dovedeste ca i se falfaie de ei. Atat e de ipocrit, ca nici macar bunul simt sa isi depuna un raport de activitate pe site-ul primariei nu a avut. Si nu credem ca hipsterul de Falca indraznea sa i-l interzica.

Pai, nea Beni, hai sa vedem ce ai prestat de cand te-ai ales consilier local, ca nu stie nimeni de tine, prin cartiere nu ai mai fost de la alegeri, iar blablauri despre Falca auzim de 3 mandate. Un candidat serios aveti care sa inceapa de pe acum sa il "gaureasca" pe baronul Falca? Nu, atunci nu mai poluati aerul Aradului cu vorbe!

 

Adauga comentariu