Horgea şi Damian, „executaţi” de la Prefectura Arad! Olimpia Popa, numită subprefect!

În şedinţa de joi seara a Guvenului Orban, s-a decis „eliminarea” Florentinei Horegea şi a lui Vasilică Damian, cei ce au deţinut funţiile de prefect, respectiv subprefect al judeţului Arad. Deocamdată, xecutivul a decis doar în ceea ce priveşte subprefectul. Olimpia Popa a fost numită subprefect, cu carcter temporar decizia pntru Gheorghe Stoian, cel ce urmează să ocupe funcţia de prefect, nu a fost dată deocamdată. Acesta întâmpină ceva probleme în ceea ce priveşte numirea.  

În şedinţa de joi s-a luat act de propunerea de încetare a detașării înaintată de Florentina Horgea și s-a propus încetarea exercitării funcției de subprefect a lui Vasilică Damian.

"Am constatat că după data de 10 octombrie, după ce a fost votată moţiunea, s-au înmulţit foarte mult concursurile şi examenele, adică prefecturile, în special, au lansat anunţuri pentru organizarea de examinări şi de concursuri pentru a-şi definitiva pe cei pe care-i aveau în organigrame, fie detaşaţi, fie pe perioade determinate şi, coroborat cu faptul că suntem la sfârşit de an, că dorim o îmbunătăţire a actualei organizări a MAI, plus că prefecţii care au generat asemenea examene şi concursuri, până săptămâna viitoare, cred că nu vor mai fi în funcţii, şi în acest context cred că este de datoria noului prefect şi a celor care analizează la nivelul MAI cum să se organizeze în viitor", a spus Marcel Vela la Antena 3.

Adauga comentariu