Gropile din drumul judeţean Arad-Şofronea-Curtici, semnalizate cu lăzi de Coca-Cola şi găleţi!

Drumul judeţean care leagă Aradul de Şofronea şi oraşul Curtici este unul pe care nu prea te-ai încumeta să circuli. Are  aproximativ 18 kilometri, iar gropile din asfalt sunt tot mai prezente pe  această lungime.

Arădenii care circulă pe această rută au semnalizat gropile. Au folosit lăzi de Coca-Cola şi găleţi din plastic.

„2018 drumul județean care NU leagă Zona Liberă de Arad și centura Aradului. Fac precizarea că pe acest drumeag sunt cu siguranță 8 gropi ce pot rivaliza cu un bazin de înot. Chiar nu știu de ce nu se percepe taxă pentru a spăla roțile autoturismelor. Mulțumim CJA pentru măsurile de siguranță rutieră luate”, a fost comentariul critic al lui Lucian Bătăneanţ, unul dintre cei ce folosesc acest drum.

Ideea de a semnaliza gropile, pe de o parte, şi aceea de a protesta la adresa celor ce administrează drumurele judeţene nu est o noutate. Noutatea este dată doar de prezenţa lăzilor de suc şi a găleţilor.

În urmă cu câţiva ani, locuitorii comunei Zăbrani au plantat flori în gropile drumului judeţean care leagă comuna de judeţul Timiş.

Protestul acestora a avut darul de a aduce zâmbete pe feţele şoferilor ce foloseau această rută, nicidecum de a mişca autorităţile (in)competente.

 De altfel, starea drumurilor judeţene din Arad este una jalnică. Printre cele mai proaste drumuri se numără Arad-Şiria, Sebiş-Dieci,  Tîrnova-Tauţ.  

Adauga comentariu