Gropile de pe drumurile județene ne fac „celebri”! Au pus crapul într-o baltă de pe Arad-Șiria, apoi l-au pescuit

Câțiva arădeni au ținut să facă haz de necaz, punând un pește într-una din gropile existente pe drumul județean care leagă municipiul Arad de comuna Șiria.

Nu au uitat de apă, pentru a simula o partidă reală de pescuit.

S-au dotat cu lansete și mincioc și au pus crapul în balta proaspăt formată.

În acest fel, arădenii deranjați de starea proastă a drumului au ținut să tragă un semnal de alarmă, dacă mai era cazul, în ceea ce privește lipsa de interes a autorităților județene față de reabilitarea acestui drum.

Drumul este administrat de Consiliul Județean Arad, instituție care are serioase probleme cu gropile din mai multe tronsoane de drumuri.

Faptul că protestul organizat de localnici și de șoferii ce folosesc acest drum a rămas fără efect – i-a determinat pe unii dintre arădeni să recurgă la acest gest al „pescuitului în asfalt”.

Fotografia cu pescarii de pe drumul județean Arad-Șiria a devenit foarte populară pe rețelele sociale. Sute de distribuiri și de comentarii a adunat această imagine, la scurt timp după ce a fost făcută publică.

Drumurile județene din Arad reprezintă, de ani buni, o problemă serioasă pentru șoferi. Fie că vorbim despre gropi pe distanțe lungi, fie că vorbim despre lucrări făcute de doar câteva luni care au cedat, șoferii care folosesc anumite drumuri județene nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta nemulțumirea față de lipsa de acțiune a Consiliului Județean Arad.

Adauga comentariu