Georgiana Țentea și-a împlinit visul și a deschis o grădiniță privată în Arad. La 31 de ani și-a asumat o investiție de peste 70.000 de euro!

Arădeanca Georgiana Țentea (Burcă), cea care a înființat, în urmă cu 11 ani, prima societate comericală ce are ca specific petrecerile pentru copii, continuă proiectul, iar din ianuarie 2019 va deschide pentru cei mici o grădiniță:Căsuța Copilăriei. În cadrul ei va funcționa și un club al copiilor. Georgiana își vede astfel, după trei ani de când a început acest demers, visul împlinit.

„Ideea a pornit ca și continuare a activității noastre de evenimente pentru copii. Ne-am dorit de mulți ani să facem acest lucru, însă nu am găsit la timp spațiul de care să ne apropiem și să simțim că este al nostru. Cu Bimbo Party am ajuns la 11 ani de existență. Suntem prima societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu această tematică și cu acest cod CAEN. Căsuța Copilăriei a venit ca și o continuare la ce facem noi pentru că așa cum spuneam pe lângă grădiniță vom avea și un club de copii însemnând activități pentru cei mici începând cu ora 18:00 și până la ora 20:00. Zilnic va fi activitate. Vor fi diferite teme. Pentru grădiniță nivelul de vârstă este cel care se impune de Misisterul Educației. Începând cu vârsta de doi ani până cei mici pășesc la școală, iar pentru clubul copiilor nu există o limită de vârstă. Pot veni copii începând de la 2, 3 anișori și până la zece ani”, a explicat Georgiana Burcă.

Prețurile sunt în fucție de programul ales de părinți. Încep de la 500 de lei. În ceea ce privește investiția, Georgiana spune că este împărțită în mai mult părți. „Investiția cuprinde în primul rând partea de imobil care este asigurată printr-un credit de către Banca Transilvania. Se ridică undeva la 70 de mii de euro cu tot cu clădire. Partea de dotări face parte dintr-un proiect Start-Up Nation pe care l-am accesat în acest an, iar partea de logistică însemnând dotări cu plasme, sistem audio, cel de proiecție însumnează 40 de mii de euro și așa cum am spus este pe partea de finațare Start-Up Nation", mai spune Georgiana.

Inaugurarea grădiniței a avut loc, miercuri seara, în prezența mai multor persoane. La eveniment a participat și inspectorul școlar, Emilia Sorițeu.

„Îmi face plăcere să fiu alături, astăzi, la inaugurare, după atâta timp de muncă, de dăruire. Am văzut această clădire atunci când se construia Căsuța Copilăriei și cred că nu întâmplător și-a ales această denumire, deoarece copilăria este perioada cea mai frumoasă a fiecăruia dintre noi și sunt multe momente în viață când te întorci cu gândul la ea. E minunat tot ce vedem astăzi aici. Sper că vom avea o colaborare extraordinară”, a punctat inspectoarea.

Spațiul interior al grădiniței, aflată pe Calea Timișorii, nr  74, este de 300 metri pătrați, iar curtea de 700 metri pătrați. Este locul când în urmă cu câțiva ani acolo a funcționat tot o grădinița, dar a fost desființată.  Mai multe detalii se pot afla de pe pagina de Facebook Căsuța Copilăriei. Tot acolo se poate lua legătura și pentru înscieri. Activitatea va începe din data de 14 ianuarie 2019.

 

 

 

Adauga comentariu