Femeie căzută într-o fosă, salvată de pompierii arădeni

În cursul dimineţii de vineri, pompierii arădeni au fpost solicitatţi să intervinăî la omlocuinţă din oraşul Curitic. O femeie căzuse într-o fosă, iar rudele au cerut ajutor prin 112. . În momentul sosirii la locul incidentului echipajele au găsit o femeie, căzută într-o fosă improvizată în cu adâncimea de 5 m, diametrul de 70 de cm.

Femeia era la aproximativ 3,5 m si acoperită peste nivelul pieptului. A fost asigurată rapid iar în 3 minute decizia privind intervenția era luată.

Un salvator a coborât în fosă, cu ajutorul mijloacelor din dotarea autospecialei și cu mult calm a reușit să o liniștească pe femeie, să o asigure cu mijloace specifice și să o aducă la suprafată.

Femeia de 62 de ani, în viață a fost predată echipajului SMURD al Punctului de Lucru Curtici si transportată la spital.

Alin Ochis, cel care a intrat după femeie, este subofițer operativ și conducător de autospeciale la Detașamentul de Pompieri Arad. Absolvent al Școlii de Pompieri-Protectie Civilă Boldesti, în cei 2 ani de când își desfășoară activitatea la Arad, a participat la toate categoriile de intervenții ale inspectoratului, de la incendii la acordarea de prim ajutor in cadrul echipajelor SMURD.

Adauga comentariu