Eusebiu Pistru şi-a anunţat candidatura la preşedinţia CJA!

Preşedintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida la şefia Consiliului Judeţean Arad.

„Am luat această decizie datorită faptului că legea a fost modificată și acum președinții de consilii județene vor fi aleși uninominal. Îmi asum candidatura în fața arădenilor și a mass-media, iar de acum voi taxa orice greșeală a celor de la Consiliu Județean Arad și de la Primărie. Am fost în județ și din păcate drumurile județene sunt în continuare neasfaltate. Județul nostru are cele mai multe drumuri județene neasfaltate din România. Degeaba cei de la Consiliul Județean ne spun că au proiecte de sute de milioane, dar nu se văd. Sunt drumuri făcute pe câmp, e drept că au nevoie și comunele de legături între ele, dar drumurile importante cum este: Arad-Șiria-Pâncota-Buteni, sunt tot în așteptare. Pot să vă spun că este unul dintre cele mai importante și circulate din Arad. Dar, cetățenii sunt mințiți de conducerea CJA, fiind amăgiți cu proiecte care nu se concretizează”, a afirmat Eusebiu Pistru.

Deputatul a spus că ALDE urmează să îşi desemneze candidaţii de primari pentru unităţile adiministrativ terioriale din Arad, în cursul lunii septembrie.

Adauga comentariu