Eliminarea carantinării în centre face ca vama Nădlac să fie asaltată de mii de români din diaspora!

Cozi de peste zece kilometri la intrarea în ţară de la vama Nădlac, după ce autorităţile au decis eliminarea carantinării în centre a celor care vin din afara ţării. După anunţarea acestor măsuri, mii de români au decis să revină în ţară, bucuroşi că vor putea merge direct la casele lor.

Sâmbătă, vama Nădlac este sufocată de mii de oameni, care aşa cum arată imaginile de la faţa locului, nu au vreo treabă cu măsurile de distanţare socială. Sunt claie peste grămadă, iar repetatele atenţionări venite din partea specilaiştilor nu sunt luate în seamă.

„La intrare se verifica documentele de calatorie pentru fiecare persoana, se completeaza declaratia. Urmeaza triajul epidemiologic. Lucram la capacitate maxima. Timpul de asteptare a crescut, daca dura 1 min controlul de frontiera, acum dureaza pana la 10 minute pentru o persoana. Nu avem ce face mai mult. Rugam toti pasagerii sa aiba rabdare. Lucram la capacitate maxima. Luam toate masurile omenesti posibile”, a declarat Claudia Ardelean, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Sursa foto: Facebook Arpi Nistor

Adauga comentariu