Eli Lăslean va ajuta tinerii arădeni să îşi descopere vocaţia. A fost lansat proiectul Elli`s Cool

Creatoarea de modă Eli Lăslean  şi-a lansat proiectul Elli`s Cool. Acesta a fost lansat în urmă cu câteva zile chiar de ziua ei.

Brandul Ellis, creat de ea în anul 1991 a ajuns cunoscut în întreaga țară, iar creațiile Ellis sunt purtate de prima doamnă a României şi de multe alte doamne speciale din ţară şi străinătate.  

Eli Lăslean este o economistă care a îndrăznit să viseze, să-și transpună visul în realitate și să facă antreprenoriat în zona de fashion. Brandul Ellis, creat de ea în anul 1991 a ajuns cunoscut în întreaga țară. „De la mama mea am învățat să mânuiesc acul și ața, foarfecele… am învățat să cos, să tricotez, să croșetez, să creez frumuseți. Din mânuțele mele s-au născut mici opere de artă, de care îmi amintesc cu drag. În școală am învățat să cos la mașină și am descoperit satisfacția de a fi harnică, în orele de atelier. Apoi, am căutat tipare în revista Burda și am început să-mi fac primele haine. De la prima rochiță croită pe podeaua camerei mele și până la rochiile primei doamne, aplaudate de Brigitte Macron, a fost cale lungă. Despre acest drum și cum se poate ajunge la succes îmi propun să le povestesc copiilor, tinerilor să-i inspir pe cei care își doresc succes autentic în viață și carieră”, a declarat Eli Lăslean.

Creatoarea de modă a decis să inițieze Elli`s Cool după ce Klaus Iohannis, președintele României a lansat proiectul „România educată”. Acesta vine în completarea cunoștințelor pe care copiii le primesc în școală. Pentru implementarea lui vor fi încheiate parteneriate cu Facultatea de design a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, cu Colegiul Național „Moise Nicoară”, dar și cu alte licee din Arad.

„Elli`s Cool este proiectul meu de suflet pe care l-am gândit și l-am testat în ultimii ani. Tinerii acestei țări sunt minunați, am mare încredere în ei. Trebuie doar să le oferim șansa de a descoperi ceea ce le place, ce îi fascinează, care este talentul lor. Asta își propune acest proiect, să-i inspire pe tineri să își descopere vocația, iar prin activitățile lucrative să își manifeste creativitatea”, a declarat Eli Lăslean.

Practic, în cadrul proiectului Elli`s cool, tinerii vor fi inițiați în desen și picture, design vestimentar, modelling, cusut manual, tricotat, educație financiară, stil personal.

„Lansez pe această cale o invitaţie către toţi agenţii economici dar şi persoanele fizice care doresc să sprijine acest proiect şi să se implice în educaţia prin munca a tinerilor, să-mi fie alături”, a încheiat Eli.

Adauga comentariu