Drumurile spre Via Carmina şi Europa se redeschid. Dezvoltatorii imobiliari au primit un nou termen pentru a intra în legalitate

O întâlnire între reprezentanţii Prefecturii, ai Direcţiei Reginale de Drumuri şi Poduri şi dezvoltatorii imobiliari a avut loc astăzi, iar decizia este de a redeschide aceste drumuri ce au fost închise de autorităţi în urmă cu o săptămână.

Atunci, DRDP decidea că drumurkile din aceste cartiere, care „înţeapă” Drumul Naţional 7 nu au avizele şi autorizaţiile necesare. Mai mult, reprezentanţii DRDP spuneau că reprezintă un pericol pentru circulaţie, în condiţiile în care în aceste zone au avut loc mai multe accidente de circulaţie.

„Deschidem drumurile pentru o perioadă provizorie. Ne vom întâlni din nou peste 30 de zile pentru a stabili ce soluţie tehnică va fi adoptată în privinţa intersecţiilor din DN 7 cu drumurile care duc spre cele două cartiere. Există două soluţii tehnice propuse, respectiv intersecţii în T sau sens giratoriu, iar dezvoltatorii trebuie să aleagă una dintre ele. Drumurile vor rămâne deschise atâta timp cât termenele asumate de dezvoltatori vor fi respectate. Dacă aceste termene vor fi depăşite, vom închide din nou circulaţia pe cele două drumuri”, a spus Cristian Ispravnic, director DRDP Timişoara.

Drumurile care duc spre Europa şi Via Carmina vor fi redeschise marţi.

Adauga comentariu