Două incendii, noaptea trecută în Arad. O casă şi o anexă a unei gospodării au ars

Două incendii puternice au avut loc în cursul nopţii trecute. Pompierii arădeni au intervenit la o casă din localitatea Chisindia şi la anexa unei gospodării din municipiul Arad.

Detașamentul de Pompieri Sebiș, a intervenit cuun ofițer, 10 subofițeri, două autospeciale de stingere si o autospecială SMURD in localitatea Chisindia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie, prezenta in podul casei a materialelor combustibile și exista riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate.

După aproximativ trei ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a incendiului "jar sau scântei" provenite de la un "coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni"

De asemenea, Detașamentul de Pompieri Arad  a intervenit cu două echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare ușoară, un ofiter li 14 subofițeri, în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie. Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte trei imobile învecinate.

S-a intervenit aproximativ două ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții.

Cauza probabilă "scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defectiuni".

Adauga comentariu