Două angajate ale unor instituţii din judeţul Arad au fost declarate incompatibile

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a şapte foști și actuali funcționari publici și un funcționar public cu statut special. Doi dintre aceştia sunt din judeţul Arad. Este vorba despre Rechițan Mihaela Stana, Inspector în cadrul Primăriei comunei Bîrzava şi Pantiș Nicoleta-Sorina, funcționar public în cadrul Primăriei Tîrnova.

Rechițan Mihaela Stana în perioada 16 iunie 2016 – 05 noiembrie 2018 a deținut simultan funcția de inspector și calitatea de angajat în cadrul Școlii Gimnaziale „Cristian Herbei” Vărădia de Mureș, Școlii Gimnaziale Bîrzava, respectiv Școlii Gimnaziale „Ștefan Cicio – Pop” Conop, Județul Arad. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

De asemenea, Pantiș Nicoleta-Sorina în perioada 21 septembrie 2011 – 23 februarie 2018, simultan cu funcția publică, a deținut și exercitat și funcția de contabil șef la Școala Gimnazială Tîrnova, respectiv la Școala Gimnazială Agrișu-Mare. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

 

 

Adauga comentariu