Doi arădeni şi-au transformat casa părintească într-o oază de linişte cu opt camere pentru clienţi. Farmecul vilei este grădina plină de verdeaţă

Linişte, relaxare şi o primire cum rar mai întâlneşti. Doi oameni calzi: Doru şi Tina şi-au construit împreună o afacere, iar prin modul de a se comporta cu cei care le trec pragul au ajuns să aibă succes. Au transformat casa părintească într-o pensiune de trei stele, care are tot ce este nevoie pentru a te simţi confortabil. I-au dat şi numele lor şi anume Vila Dortin, care se află în cartierul arădean Grădişte, pe strada Moricz Zsigmond 50.

De la camere bine îngrijite la loc de servit masa, chiar bucătărie pentru clienţi, la grădina, care este o oază de relaxare. Totul a început în urmă cu doi ani când Doru, fost poliţist, şi Tina, care a lucrat ca laborant CTC la un siloz de cereale, dar şi ca gradator de cereale, au dat startul propriei afaceri.

„A fost locuinţa personală. Ideea a venit din faptul că fiind mare, cheltuielile erau enorme. Atunci ne-am gândit să facem ceva. Deşi nu am avut nimic de-a face cu acest domeniu am vrut să încercăm. După moartea părinţilor am dat un plus de valoare acestei locaţii. Chiar dacă nu este la şosea este o oază de linişte“, mărturisesc cei doi. 

Grădină pentru petreceri

Vila are opt camere de cazare bine îngrijite, iar grădina este folosită deseori pentru petreceri, întâlniri şi se doreşte pe viitor să se organizeze acolo lansări de carte sau work shop-uri. Până acum cele mai multe au fost petrecerile pentru copii. 
În urmă cu doi ani când au deschis vila pentru public au dat o petrecere pentru copiii instuţionalizaţi din Arad fiind chiar în preajma zilei de 1 iunie. Acţiune, la care au participat şi reprezentaţii Poliţiei, dar şi peşcolari de la grădiniţele din Arad. Deşi cei doi soţi nu vor să vorbească despre acest lucru, deoarece nu doresc să se laude cu ceea ce fac din suflet, trebuie menţionat că toată petrecerea a fost organizată de către ei. 

Au pornit la drum făcând totul cu sufletul, cu zâmbetul pe faţă şi mai ales cu modul în care îi tratează pe cei care le păşesc pragul. Oameni deschişi şi înţelegători. Atitudinea lor te face să te mai întorci. De dragul lor, al locului şi mai ales al momentelor de relaxare pe care le petreci în grădina amenajată cu gust. 

În primul an au termiant cu 9,3 ca medie pe Booking şi anul acesta tot aşa. Din prima au fost în top V în Arad, apoi au urcat pe locul II. 

În ceea ce priveşte profitul, cei doi soţi spun că sunt mulţumiţi şi că nu se poate vorbi de recuperearea investiţiei, deoarece ei mereu au câte ceva de modernizat. 

„Noi mereu facem investiţii. Nu tragi linie în acest domeniu. Este un venit lunar mulţumitor. O afacere de familie şi dacă şi iubeşti ceea ce faci, atunci totul e perfect”, ne-a spus Doru Pintea. 

 

Comentarii

Demian Mircea

01.06.2018 12:59

Cunosc familia si recomand cu caldura sa treceti pragul vilei.Aveti ce vedea..Va doresc din suflet,Dorule si Tina,sanatate,fericire si multi ani impreuna si lasati modestia,ce faceti si a-ti facut pentru copii institutionalizati e de mare omenie si respect. Cu stima D.M.

Adauga comentariu