Disperare într-o localitate arădeană! O femeie şi copiii minori au stat ascunşi în casă, în timp ce un hoţ cotrobăia prin pod!

Tot mai mulţi arădeni se tem pentru viaţa lor şi a familiei. Este şi cazul unei femei din comuna Sepreuş, care s-a trezit cu un hoţ în casă. Izabela Veliciu era singură acasă cu cei doi copii minori când a auzit zgomote în curtea casei apoi prin pod. Totul s-a întâmplat într-una din nopţile trecute.

Cazul femeii a fost făcut public, luni, la emisiunea Acces Direct a postului Antena 1. Femeia povesteşte că de frica hoţului, i-a acoperit unuia dintre copii gura pentru că începuse să plângă şi exista riscul ca zgomotele să fie auzite de hoţ.

A doua zi, femeia a anunţat poliţia din comună, iar după patru ore, conform propiilor spuse, la locuinţa ei au ajuns trei poliţiştii. Aceştia nu au luat probe de la faţa locului, şi i-au spus Izabelei că vor cerceta cazul după ce va trece nebunia coronavirusului.

Izabela Veliciu se afla singură acasă, soţul ei fiind şofer de TIR şi este în Franţa.

Nu este singura persoană din comuna Şepreuş care acuză că a fost victima unui furt. Mai mulţi localnici acuză acest lucru, însă deocamdată făptaşii nu au fost prinşi.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, a spus că în acest caz au fost identificaţi doi suspecţi, mai precis doi bărbaţi.

Adauga comentariu