A devenit mamă la 15 ani şi a ales să-şi crească cu demnitate copilul. Echipa „Ajută-ne, să-i ajutăm”, în vizită la ei

La 15 ani a născut un copil pe care îl creşte alături de ceilalţi fraţi ai ei şi de mamă. Micuţul ei are un an şi împreună încearcă să-i ofere ce pot. Este vorba despre o familie cu venituri reduse, însă una care se zbate. Ceilalţi fraţi ai fetei învaţă bine la şcoală, unul dintre ei care are 16 ani are doar note de zece şi este talentat la desen. În vizită la a ajuns echipa campaniei „Ajută-ne, să-i ajutăm”, condusă de Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

„Am vizitat o familie formată din cinci copii (un copil, mama a unui alt copil) şi o mamă care încercă din răsputeri să-şi întreţină familia. Un copil, mama a unui alt copil, ne referim la faptul că unul din cei cinci copii a născut o fetiţă, iar în ziua în care i-am vizitat implinea un an. Cel mai important aspect pe care l-am remarcat în urma vizitei noastre este faptul că nu există nici o urmă de abandon familial şi nici de cel şcolar, în rândul celor vizitaţi. Am fost impresionaţi de carnetul de note al unuia dintre băieţi, care strălucea cu note de zece”. 

Studenţii specializării asistenţă socială cât şi lectorul Alina Breaz spun că au fost profund impresionaţi de acest caz, de condiţiile şi atmosfera cu care au fost primiţi de către familia care locuieşte cu chirie. 

Adauga comentariu