De un sfert de secol, Florin Cornea a fost vocea de la urgenţele venite către pompierii arădeni

Florin Cornea s-a angajat la Detaşamentul de Pompieri Arad în vara anului 1991. Din cei 28 de ani lucraţi aici, un sfert de secol a fost vocea care a răspuns la apelurile de urgenţă venite din partea arădenilor.

În cursul lunii septembrie 2018, Florin Cornea s-a pensionat. Evenimentul a fost marcat de colegii săi. Aceştia i-au pregătit drept surpriză un tort similar pupitrului de lucru folosit în ultimii ani de activitate. Colegii lui Florin i-au urat să aibă pare de sănătate şi de o penise lungă.

“Dacă ați sunat pe vremuri la 981 sau mai recent la 112 și apelul a fost redirecționat la pompieri există o mare probabilitate să fi vorbit cu Florin. Plt.adj.şef Cornea Florin a răspuns 25 de ani din cei aproape 28 de carieră la urgenţele dumneavoastră. A făcut-o de fiecare dată cu profesionalism, cu sfaturi care să vă liniștească sau să vă ajute să gestionați problemele până la sosirea pompierilor militari. După mai bine de 27 de ani a «agățat casca in cui»”, spune George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.  

 Pentru că sângele apă nu se face, sg.maj Cornea Cristian duce mai departe tradiția familiei dar ca subofiter operativ la Detașamentul de Pompieri Arad.

Adauga comentariu