A crescut numărul arădenilor infectaţi cu virusul COVID – 19

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată la nivel naţional 1.959 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

De asemenea, 61 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. Până astăzi, 10 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 729 au fost declarate vindecate și externate.

În judeţul Arad numărul de cazuri confirmate este de 179. Joi numărul lor a fost de 162. Numărul arădenilor morţi de la începutul pandemiei se ridică la 24.

UPDATE: La nivelul Județului Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 325 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 257. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 500, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 2263.

Adauga comentariu