Cornel Necșa a murit după ce a fost internat la spitalul din Arad. Acesta a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

O postare pe site-ul de socializare Facebook ne anunţă despre moartea altui arădean al cărui rezultat în urma testului de coronavirus a ieşit pozitiv. Este vorba despre Cornel Necșa în vârstă de 61 de ani. Mesajul a fost postat de Miron Popan şi este unul emoţionant:

„În zorii zilei de duminică, 29 martie 2020, inima ne-a fost zguduită de o tristă si neașteptată veste: iubitul nostru frate, Cornel Necșa, la doar 61 de ani, a fost chemat acasă la Domnul!

Când a fost internat in spitalul municipal din Arad, nimeni nu se gândea că acest bărbat, plin de energie și dinamism va părăsi așa de curând această lume.

Fratele Cornel, ca fiu de păstor, a înțeles că Dumnezeu îl cheamă la slujire. Dar nu o slujire de la amvon, ci o slujire prin mâinele lui iscusite și pricepute în orice lucru gospodăresc. Nu era nevoie să-i spună cineva din conducerea bisericii că trebuie reparat, înnoit sau rezolvat un lucru, pentru că înainte de a vedea oricine o nevoie de acest gen, o vedea el, dar o și rezolva. La această slujire din umbră, de care mulți se rușinează și la care nimeni nu se înghesuie, fratele Cornel întotdeauna era primul! El și-a îndeplinit cu cinste și bucurie această slujbă de lider administrativ al bisericii, și stim că-i vom simți multă vreme lipsa celui care totdeauna ne primea cu ospitalitate la biserica si pleca ultimul.

Ca tată, a trăit așa de adânc durerea despărțirii de fiica lui, Silvia, care în urmă cu 1 an si 7 luni a plecat la Domnul. Iată că acum Dumnezeu i-a readus împreună în casa din cer!

Aici pe pământ e multă durere. Sunt multe lacrimi. Aceste vremuri tulburi pe care întreaga lume le trăiește, ne determină să ne fie mai dor de cer. Acest dor, aducător de mângâiere, să aline durerea inimii soției Lenuța și fiilor : Daniel plecat in Canada, Beniamin si Flavius. , sotiilor precum si caselor lor.

Domnul să-și pună balsamul Său mângâietor peste întreaga biserică și peste orice inimă îndurerată!”.

 

 

Adauga comentariu