Coregraful arădean Florin Mariş a creat un vlog în care vorbeşte despre industria nunţii cu invitaţi de seamă

Schimbările din ultimele două luni l-au determinat pe coregraful arădean, Florin Mariș să îşi facă un Vlog. În momentul de faţă acesta are la Arad un salon cu rochii de mireasă.

Florin Mariş este cel care a realizat coregrafia spectacolelor de revistă din mai multe cluburi din București, precum MULANRUJ, BELLAGIO sau CHABOO și a colaborat cu mai multe televiziuni, În anul 2000, Florin Mariș a devenit cunoscut cu piesa ,,Doamnă profesoară”, iar în 2002, s-a mutat la București deoarece a considerat că în capitală se dă „ora exactă în showbiz”. A fost balerin la teatrul de revistă ,,Toma Caragiu”, în anul 2005 și a colaborat și cu televiziunea națională, în anii 2006, 2007 și 2013, la coregrafia spectacolelor participante la concursul internațional EUROVISION. Consacrarea a venit în anul 2007, după ce a câștigat locul III, la Festivalul de la Mamaia cu o piesă a compozitorului arădean, Cristian Faur. Interpret, dansator, producător TV, arădeanul Florin Mariș a semnat, ani de-a rândul, coregrafia celor mai importante show-uri la televiziunea Antena 1. Este producătorul show-ului Mulanruj București. În 2017 s-a reîntors la Arad, iar acum doreşte să se reinventeze.

„Dragi prieteni, am dat startul primului meu Vlog pe care l-am denumit sugestiv Nunta Perfecta by Florin Maris.

Din două în două săptămâni ne vom întâlni cu invitaţi celebri, personalitati marcante  ale scenei românesti, precum şi oameni care au excelat în industria de wedding alături de care vom povesti şi de la care vom învăta lecţii de viaţă şi nu numai.  

Daca vă place acest Vlog vă invit să daţi subscribe canalului de Youtube, share şi like paginii Galla Bride”, a declarat Florin Mariş.

De asemenea, Florin a dat startul unui concurs în care se va câştiga câte o bijuterie cu cristale oferită de partenerul lui Arad Bijuterii Argint Belladonna. Detalii despre acesta se pot obţine pe pagina de Facebook Florin Maris.

Totodată, pe pagina Galla Bride pot fi admirate rochiile de mireasă de asemea cu programare şi pe rând respectând măsurile impuse se pot face programare pentru o vizită la salon. Informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0767 673.508.

Adauga comentariu