Copilul care a asistat la uciderea mamei şi sinuciderea tatălui bătea disperat în uşă să poată ieşi din casă

Copilul de zece ani care a asistat aseară la scenele teribile petrecute la el în casă va fi consiliat de către specialişii DGASPC Arad. Micuţul a încercat cu disperare să iasă din casă în timp ce tatăl lui îi ucidea mama, însă nu a găsit cheile şi bătea cu disperare în uşă. Vecinii au încercat şi ei atunci să intre în apartament şi nu au putut.  

„Am auzit ca sunt ceva probleme, am auzit zgomot şi am ieşit la uşă. Îl auzeam pe copil cum ţipa şi ne era teamă pentru el. Ca norocul.. copilul nu a păţit nimic. Noi fiind perete în perete am auzit gălăgie, dar nu ne-am gândit că s-ar putea să fie aşa mare nenorocire...Am ieşit afară, am ascultat pe urmă la uşă şi când am auzit copilul ţipând atunci nu am mai putut. Am bătut cu pumnii cât am putut de tot blocul s-a sculat şi a ieşit afară. În final copilul a găsit cheile şi a deschis uşa. Era şocat”, a declarat vecina.

Florin şi Ramona au avut o căsnicie de 22 de ani şi aveau copilul împreună. În ultimii ani, bărbatul nu a mai muncit şi devenise extrem de gelos. Cei doi au divorţat cu patru luni în urma, dar locuiau împreună de dragul copilului, cel care avea să fie martor la cumplitul sfârşit al părinţilor săi.

Vecinii care acum sunt şocaţi ştiau că în familie sunt probleme, dar nu atât de grave.

Azi noapte Florin şi-a atacat fosta soţie cu un cuţit de bucătărie. A lovit-o de zeci de ori, s-a injunghiat şi el în abdomen, apoi s-a aruncat de la etaj. Scenele s-au petrecut sub ochii copilului.  

Băieţelul de numai zece ani a fost dat în grija surorii mamei sale.

„Din punctul nostru de vedere copilul are nevoie de consiliere psihologică şi terapie pe termen lung. Desigur din partea noastră colegii încearcă să ia legătura cu copilul şi să meargă să lucreze cu el. Mătuşa maternă este cea care l-a luat pe copil şi sperăm să avem o colaborare bună împreună cu dânsa să putem să-l ajutăm. Este o traumă pentru copil, o traumă care probabil îl va urmări toată viaţa, dar cred că trebuie să încercăm să facem tot posibilul să-l ajutăm să depăşească măcar parţial acest moment”, a declarat Erika Stark, director general DGASPC Arad.  

 

 

Adauga comentariu