Constantin Bişcă a adus un nou premiu la Arad. Pe podium, la 51 de ani!

Constantin Bişcă a urcat din nou pe podium. De această dată s-a întors de la Sibiu, de la Campoinatele Naționale de Fitnnes și Culturism cu locul II.

„Cel mai frumos moment dupa munca depusă. Sunt sentimente care nu pot fi descrise. Pentru mine înseamnă mult pentru unii nimic. Iubesc ceea ce fac, muncesc cu drag la ce îmi place și fac sportul care îmi place. Încerc mereu să mă autodepășesc atât în sport cât și în munca mea”, a declarat Constantin Bişcă, patronul sălii Xox Gym din Arad.

Constantin Bişcă (51 de ani) campion pe vremuri la culturism a revenit pe podium. Anul trecut la concursurile la care a participat a obţinut primul loc. Asta după o pauză de 27 de ani.

Constantin Bişcă a practicat culturismul o perioadă, apoi după Revoluţie s-a apucat de altceva, însă în urmă cu opt ani a revenit în acest sport şi şi-a deschis una dintre cele mai moderne săli din zonă. A fost un vis de-al lui încă de când era copil. După o pauză de mulţi ani acesta a început antrenamentul şi participarea la competiţii.

UPDATE Fransisc Andrasoni, campion național

De asemenea și arădeanul Fransisc Andrasoni s-a întors, la categoria lui, de la Sibiu cu premiu. „Al treilea titlu consecutiv de campion național masters. Multumesc tuturor care m-au susținut, celor care mi-au transmis cuvinte de încurajare, celor care au avut un gând bun. Mulțumiri speciale iubitei mele, tot timpul alături de mine, lui Costel și Adrianei care m-au primit cu mare drag în familia lor si partenerilor mei de antrenament”, a declarat Fransisc Andrasoni.

 

 

Adauga comentariu