Cod galben de vreme severă! Grindina a lovit mai multe localităţi arădene! (VIDEO)

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de vreme severă pentru 20 de localităţi din judeţul Arad, aici fiind insclus şi municipiul. Arad, Pecica, Sântana, Curtici, Vladimirescu, Vinga, Secusigiu, Zimandu Nou, Ghioroc, Șagu, Fântânele, Livada, Felnac, Iratoșu, Covăsinț, Șofronea, Păuliș, Zădăreni, Dorobanți şi Frumușeni sunt localităţile vizate. “Aici se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula local 25 l/mp, intensificări ale vântului, posibil grindină de dimensiuni mici”, anunţă meteorologii.

Mai multe localităţi din judeţ, înclusiv municipiul Arad au avut parte de o vreme urâtă, în cursul dimineţii de duminică. În zona de graniţă a judeţului cu Ungaria, grindina şi-a făcut apariţia. De mărimea unui bob de strugure, aceasta a lovit culturile agricultorilor, unii dintre aceştia fiind pe teren pentru a vedea cât de mare a fost paguba.

Circulaţia maşinilor pe Drumul  Naţional 7, între Nădlac şi Pecica a fost serios îngreunată, şoferii povestind că se circula cu viteză redusă din pricina vizibilităţii reduse.

Foto/video: Adrian Butunoi

Adauga comentariu